Alpha 2016

““Wederzijdse openheid, warmte & respect. Zo beschrijf ik de Alpha cursus, een aanrader voor ieder die weet dat er “meer” is!”” (Niels, deelnemer van Alpha 2014)

 

Nieuws over de Alpha-Cursus 2016
De afgelopen 4 jaar is er vanuit de Witte Kerk een Alpha-cursus georganiseerd in de periode van januari t/m april. Ook in het komende jaar 2016 willen we graag weer een Alpha-cursus organiseren. Echter nu niet in de periode van januari t/m april maar in het najaar van 2016: september t/m december. Als u van plan bent om mee te doen met de Alpha-cursus, dan start die dus september 2016.

Teamleden gevraagd
Om de Alpha cursus goed te laten verlopen is er een team van mensen nodig om de cursus te organiseren en uit te voeren. Omdat een aantal team leden van de afgelopen Alpha cursus besloten heeft (tijdelijk) te stoppen, zijn wij op zoek naar een aantal nieuwe teamleden. Een voorwaarde is wel dat je bekend bent met de Alpha-cursus. Hoewel het een intensieve periode is van voorbereiding, planning, instructie etc. is het een activiteit, waar je veel voor terug krijgt. Jouw inspanning zal zeker beloond worden! De voorbereidingen zullen in mei t/m augustus plaatsvinden.
Mocht je interesse hebben om als teamlid mee te gaan doen met de Alpha-cursus neem dan contact met mij op. We kunnen dan samen kijken op wat voor manier jij je talenten kunt gaan gebruiken of gaan ontwikkelen binnen de Alpha-cursus.
Ook als je aan de Alpha-cursus wilt gaan deelnemen als cursist of je hebt vragen hierover, kun je contact met mij opnemen.

Namens het Alpha-team, Reinder Valkema (reinder.valkema@planet.nl,  tel: 0252-375065)